Tervetuloa jalkapallon maailmaan

Onko jalkapallo on intohimosi? Jos haluat tietää viimeisimmät uutiset ja tutustua lajiin aina vain paremmin, olet tullut oikeaan paikkaan.

Täältä löydät tietoa jalkapallon eri turnauksista ja kilpailuista, niin maakohtaisella sarjatasolla kuin kansainvälisistäkin kisoista. Voit kerryttää tietopankkiasi eri pelaajien ja joukkueiden taustatiedoilla ja tutustua eri artikkelien kautta lajin historiaan ja vaikkapa maalitilastoihin.

Sivusto tarjoaa jokaiselle jotakin, olit sitten vasta lajin parissa aloitteleva, peliä itse pelaava tai jo vuosikymmeniä otteluita nähnyt lajikonkari.

Tutustu suosikkilajiin, jota pelataan ympäri maailmaa ja joka saa katsojansa tuntemaan suuria tunteita, niin pettymystä, iloa, hurmosta kuin kyyneleitäkin. Sivustolta löydät viimeisimmät uutiset jalkapallon maailmasta niin Euroopan liigasta kotimaisiin peleihin kuin kansainvälisiinkin otteluihin. Sisältö tarjoaa läpileikkauksen kotimaisiin tähti-nimiin niin miesten kuin naistenkin sarjoissa ja pääset tutustumaan suomalaisiin ja ulkomaalaisiin joukkueisiin.

Voit tarkistaa nippelitietämyksesi laajasta sisällöstä ja yllättää ystäväsi lajituntemuksellasi.

  • Muistatko milloin ensimmäiset MM-kisat pelattiin?
  • Mikä onkaan HJK:n kotistadion?
  • Mitkä maat osallistuvat Copa América-turnaukseen?
  • Kuka voitti Aasia Cup -turnauksen vuonna 1992?

Jos nämä eivät ole jo tiedossasi, löytyy näihin ja moniin muihin lajin suuriin ja pieniin kysymyksiin vastaukset tältä sivustolta. Oli lempijoukkueesi sitten Veikkausliigassa, Bundesliigassa tai Valioliigassa, löydät tältä sivustolta varmasti mielenkiintoista luettavaa.

Urheilu, tuo kansainvälinen laji joka yhdistää ja saa tunnelman nousemaan kattoon. Tule viihtymään ja ota paikkasi fanijoukosta!